RRETH NESH

Me një traditë të gjatë në veprimatarinë e hotelerisë, restaurant Marigona është e shtrirë në një pozitë jashtëzakonisht relaksuese dhe të rehatshme.

Restauranti është tejet i përshtatshëm për të kaluar qaste të mrekullueshme me familjën dhe shoqërine tuaj. Stafi tejet mikpritës ju shërben në çdo kohë duke ju bërë të ndiheni si në shtëpinë tuaj. Marigona është një vend i relaksit dhe shijës.
Ne zotohemi për një mikpritje të ngrohtë ku do të relaksoheni me natyren po ashtu të shijoni ushqimet e shumëllojshme duke filluar nga tradicionalja e deri te peshku.

Salla e madhe

Në sallën e madhe ka gjithsej 25 tavolina. Ka nje ambient te bukur dhe modern.

Ushqime

Ne restaurant Marigona mund te gjeni ushqime te shumellojshme nga tradicionalja deri te peshku.

Ambienti

Ambienti i jashtëm është i rrethuar nga gjelbrimi e natyra.

Salla e vogël

Në sallën e vogël ka gjithsej 11 tavolina. Ka nje ambient te bukur dhe modern.

NA KONTAKTONI

Tel: +383 44 88 44 33
Email: [email protected]
Adresa: Magjistralja, Prishtinë-Ferizaj (afër QMI)